Røykt Fjordørret - forrett

RØYKT FJORDØRRET

Her finner du noen enkle gode retter som kan inspirere deg til å bruke våre produkter på flere måter.

50 g røykt fjordørret pr porsjon

Syltede rødbeter

Friterte kapers

Rugchips

Tartarsaus:

2 dl majones

0,5 dl urtepuré (dill, persille og estragon, kjørt sammen til puré med litt nøytral olje)

0,5 dl grochakket cornichons

2 ss grovhakket kapers

1 god håndfull grovhakket urter (dill, persille og estragon)

Revet skall og juice fra sitron

Hvitvinseddik, salt og pepper

Slik gjør du:

Skjær fisken i tynne skiver.

Lag urtepuré til tartarsaus. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med sitron, hvitvinseddik, salt og pepper.

Server med en frisk urtesalat og godt brød.

Askøy Mikrorøykeri

Wikum Food & Beverage

Orrhaugvegen 25 | 5310 Hauglandshella | Norge

www.askoymikroroykeri.no | info@askoymikroroykeri.no

 

Copyright © 2015