RØYKT FJORDØRRET
Her finner du noen enkle gode retter som kan inspirere deg til å bruke våre produkter på flere måter.
50 g røykt fjordørret pr porsjon
Syltede rødbeter
Friterte kapers
Rugchips
Tartarsaus:
2 dl majones
0,5 dl urtepuré (dill, persille og estragon, kjørt sammen til puré med litt nøytral olje)
0,5 dl grochakket cornichons
2 ss grovhakket kapers
1 god håndfull grovhakket urter (dill, persille og estragon)
Revet skall og juice fra sitron
Hvitvinseddik, salt og pepper
Slik gjør du:
Skjær fisken i tynne skiver.
Lag urtepuré til tartarsaus. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med sitron, hvitvinseddik, salt og pepper.
Server med en frisk urtesalat og godt brød.
Orrhaugvegen 25 | 5310 Hauglandshella | Norge
www.askoymikroroykeri.no | info@askoymikroroykeri.no
Copyright © 2015