Askøy Mikrorøykeri, er som navnet tilsier, et lite røykeri, lokalisert på Askøy, like utenfor Bergen.
Høsten 2014 var en startfase med en god del testing og eksperimentering til vi kom frem til produkter vi nå er meget godt fornøyde med.
For oss handler det om å bruke de beste råvarene, kombinert med skånsom og naturlig tilberedning, for best mulig resultat.
Røykeriet drives i en liten skala, uten kontinuerlig produksjon,.
Vi røyker fisk med jevne mellomrom, og man kan alltid sende
inn bestilling, som vil komme med på neste produksjon
.
Neste produksjon finner du øverst på siden BESTILLING øverst i menyen.
Røykt Laks
Produksjonen vår foregår i nye lokaler og matsikkerhet har prioritet nr. 1.
Vi bruker bare råvarer fra sertifiserte leverandører som sikrer trygg mat.
Fra fisken er tatt opp av sjøen, til den ligger vakuumpakket,
ferdig røykt, gjøres det stikkprøver på temperatur, for å
sikre god mathygiene. Hver produksjon kan spores
helt tilbake til hvor fisken kommer fra, og når den
ble slaktet. Dette gir oss full oversikt over hele
produksjonslinjen.
Fisken tørrsaltes, tørkes og røykes etter
gamle oppskrifter, uten noen form for kunstige
tilsetningsstoffer, eller røykaroma.
Vi røyker kun med ekte spon.
Når det kommer til valg av råvarer, er det en ting som gjelder, kvalitet!
Vi bruker bare råvarer av beste kvalitet, og går ikke på kompromiss med pris.
Med utgangspunkt i de beste råvarene, får man gode kvalitets produkter, ærlig og naturlig, uten å måtte ty til kunstige tilsetningsstoffer, eller røykaromaer som næringsmiddelindustrien er kjent for.
Dette kaller vi ærlig mat!
Orrhaugvegen 25 | 5310 Hauglandshella | Norge
www.askoymikroroykeri.no | info@askoymikroroykeri.no
Copyright © 2015